www.albtelecom.al

ALBtelecom & Eagle mobile
ALBtelecom dhe Eagle Mobile, lider ne cdo komunikim!

Has Alexa Rank of # 327127 and Google Page Rank of # 4.

Updated at Jul 30 2014 05:42:54 GMT

Alexa stats ( Rank: #327127 )

Compare this site to:

traffic alexa for www.albtelecom.al

Magestic Backlinks for: www.albtelecom.al

backlink for www.albtelecom.al

About site

IP Address79.106.102.56
Server LocationAlbania (41,20)
Main countryAlbania
Page Speed32.46 Kb/s
Page Size184.33 Kb
Links IN83
Web serverMicrosoft-IIS
Web CharsetUTF-8
KeywordServices Menu, Individuale, Residential, Biznes, Wholesale, Rreth Albtelecom, Mobile, Oferta, Mobile, Oferta, categories, articles, Behu ALBtelecom, Plane dhe Tarifa individ, Plane dhe Tarifa biznes, Historiku, Phone / Devices, Rrjeti/Mbulimi, Sherbime, Pika Shitje, Roaming, Press/News, Karriera, Telefonia, Fix, Oferta, Phone / Devices, Sherbime, Internet, Paketa/ Tarifa, Internet, Paketa/ Tarifa, Modems/Routers individ, Modems/Routers biznes, Mobile Internet 3G individ, Mobile Internet 3G biznes, Wifi, Siguria ne Internet, Bundle (sherbime te kombinura), Oferta, Bundle (sherbime te kombinura), Oferta, Plane dhe Tarifa, Plane dhe Tarifa, Sherbime te menaxhuara (Cloud), Hapsire cloud/storage , Web Hosting Service, Email Hosting Service , Virtual Dedicated Server, Sherbimi I klientit, Knowledge base / FAQ, Sherbimi I klientit, Knowledge base / FAQ , Kerko Ndihme (Ticket System), Fatura elektronike individ, Fatura elektronike biznes, Online Chat, Video, Broshura Tutorials, Video, Broshura, E mban mend herën tënde të parë?, E mban mend herën tënde të parë?, Perfekte si TI…, Të çmendur pas internetit, Internet pa LIMIT, Paketa e përbashkët 1200, Paketat Globale, Paketa e kombinuar ditore, Paketa e kombinuar 300, Super Riniring, Paketa Standarde, Life, Telefona nga 100 lekë, EagleStar, Lajme EZ, Daily News, Rimbushja, Fatura, Shërbimi 007, Rimbush një Eagle tjetër, Plani im Tarifor, Eagle Sim Menu, Cell broadcast, A ka trafik ?, A po telefonoj Eagle?, Kontrolli i balancës, Kontrolli i Faturës, Mobile Portofol, Njoftim për thirrjen e fundit, A po telefonoj Albtelecom?, EagleZone TV, EagleZone, RingoZone, Shëndeti im, Shtatzënia ime, Horoskopi, A e dini se, Shërbime të tjera, Konfigurime, Tarifat e shërbimeve, Roaming, FolFix 1000, Për vetëm 999 Lekë, Fol Falas nga ora 8 me 8, I çmendur pas internetit, 3 muaj dhuratë!, Paketa e përbashkët 1200, Barte numrin tënd në ALBtelecom, I-Fix 3,599, I-Fiks 2,399, FolFix 1500 - Fol pa kursyer!, Bundle 1,999, Çdo gjë e përfshirë!, Tarifat e shërbimit telefonik për Familjarë, Ndryshimi i emrit të kontratës, Ndryshimi i Numrit, Transferimi i Numrit, Telefonia Fikse, Komunikimi nuk ka qenë kurrë kaq i lehtë!, Albred, Alblue, Tablet FALAS për ty, I-Fiks 3,599, I-Fiks 2,399, Bundle 1,999, Çdo gjë e përfshirë!, Eagle Internet 3.5G, Paketat e internetit, Eagle High-Speed me parapagesë, Eagle Speed Unlimited, Kodi i Sjelljes, Internet i sigurte për fëmijët, Lundrim i sigurt në internet, Ndihmë dhe suport, Konfigurime te Modemit, Konfigurime te Celularit, Pikat e shitjes, Fatura elektronike, Testo shpejtësinë e internetit, Paketa e sms-ve, Oferta ndërkombëtare, Paketat e Internetit, Paketat Globale, Paketa e thirrjeve kombëtare, Proring Control, Business Easy, Business Advantage, Business Infinity, Corporate Easy, Corporate Advantage, Corporate Infinity, MMS, Outlook SMS, ZMS, Paketat ZMS, Sekretaria telefonike, Eagle Eye, MASS Calling, Corporate Web Sms, Paketat Biznes 3000, Paketa Biznes 2000, Biznes Fix 2000, Tarifat e shërbimit telefonik për Biznes, Tarifat e shërbimit ADSL, Paketa Biznes 2000, Paketa Biznes 3000, Paketat e Internetit, Eagle Speed Unlimited, Akses Interneti i dedikuar, ALB-IX, Paketa Biznes 2000, Paketat Biznes 3000, Shërbimi i ruajtjes virtuale së të dhënave (Cloud Storage), Shërbimi i hostimit te faqeve web (Web Hosting), Shërbimi i hostimit të e-maileve (Email Hosting), Shërbim i hostimit të serverit virtual të dedikuar (VDS), Sherbimi LAN to LAN, Linjat dhe qarqe me qera, Linjë e dedikuar, Fibër Optike, Rrjeti / Mbulimi, Pika Shitje, Përgjegjësia Sociale, Publikime, Apliko per intership, Apliko për punë, Karriera ne Albtelecom, Mundësi punësimi, hosting albania, Phones & plans, Pay monthly phones, Plans, Pay as you go phones, Mobile email, Mobile broadband, Apps & downloads - Latest, Bundles, Find my perfect business deal, Find my perfect match, Apps & downloads - Most downloaded, My World, VFP Tarifa Nderkombetare, VFP Roaming/Passport, VFP Sherbime te tjera, Phone, Charger, SIM release tool, Cleaning cloth, Documentation, 3G HSPA, EDGE, Quad band GSM, UMTS, WiFi, Bluetooth, A-GPS, USB, Infrared, GPRS, GPS, Image resolution, Flash, Camera zoom, Direct camera key, Picture mode selection, Camera autofocus, Formats, Playback, Recording, E-mail client, MS Outlook synchronisation, Supports Adobe Flash, Web browser, 2G, 3G, 4G, CPU, Personale, Rreth Nesh, Mbledhja e pikëve, Business World, Biznes, Regjistrimi, Dhuratat, Roaming, Aparate të tjera, Të tjera, Facebook Zero, Oferta & Paketa, Oferta, Suport, Smartphones, Me Parapagesë, Oferta Javore Albtelecom, Paketat Javore Albtelecom, VMB Passport, Profili Im, Planet Tarifore, Planet tarifore Bartja e Numrit, iSigurt, Paketa Ditore Roaming All-Inclusive, Paketa Ditore Roaming, Produkte & Shërbime, Paketat Mujore Albtelecom, Internet, Planet e Reja me Kontratë, Me Kontratë, Paketa, Telefona & Aparate, Aparate, Fatura Elektronike, Paketa me Minuta Ndërkombëtare, Paketa Ndërkombëtare, Mobile Internet Access me parapagesë, Mobile Internet Access, Produkte & shërbime, Numrat me parapagesë, Samsung Galaxy S4 Active, Aparate dhe telefona, eShop, Ofertë dedikuar personave me aftësi të kufizuar në dëgjim, Ofertë Speciale, FAQ, Treguesit e cilësisë së shërbimit, BlackBerry Prepaid by Albtelecom, BlackBerry - Prepaid, Konfigurimi Automatik, Tarifat e terminimit të SMS-ve, Plane Tarifore për Biznese, Support, Projekte, Testo Shpejtësinë e Internetit, Testo Shpejtësinë, Arkivi, Rimbushja nga palë të treta, Kontakti për Median, Fituesit e vitit per programin "Bota e Ndryshimit", Fituesit e vitit, Samsung Galaxy S4 Mega (Black), Phones, Vullnetarizmi, Number Portability, Financimi, Indeksi Kushtet e Përgjithshme të Programit Vodafone One, Kushte & Afate, Roaming me parapagesë, Fondacioni, Rreth Guidës, Facebook Fast Menu, Publikime, Rreth Albtelecom, Kompania, BlackBerry Enterprise Solution, Roaming me kontratë, Arkivë e financimeve për vitet e shkuara, Harta e Mbulimit Nderkombetar te Vodafone, Deklarata për Shtyp, Kushtet e Përgjithshme për Pajtimtarin me Parapagim, Ekspozimi nga telefonat celularë, Telefonia celulare, antenat dhe shëndeti, Struktura Drejtuese, Tune Me, Si të përdorësh?, Si të përdorësh, Postpaid Tariff Plans for Individuals & Small Businesses, Postpaid, Ankesa, Online, Ndryshimi i Planit Tarifor, Na kontaktoni, Blackberry me parapagesë, BlackBerry - Me Parapagesë, Eco Rating, Eco rating, E-Bill Fatura Elektronike, Products & Services, Programi, Shërbimi “SOS CREDIT”, SOS Credit, Konfigurimi i VMB, Fituesit ndër vite, Njoftime për shtyp, Shërbime, Numri Im, Plane të tjera, Sekrataria Telefonike, Konfigurimi Manual, Packages, Raporte, Rregullore e Privacisë, Vodafone 131, Aksesi në komunikim, Kontakti per median, Offers & Packages, Offers, Përgjigje ndaj Fatkeqësive, Ndihmë njerëzve në emergjenca humanitare, 10 arsye pse, Çfarë është 1MB?, Go green, Pyetje & Përgjigje, Informohu, Vodafone Devices, Harta e dyqaneve Albtelecom, Kushtet e përgjithshme për pajtimtarin, Projekte në zbatim, Apliko tani, Pyetje & përgjigje, Përgjegjshmëria Sociale e Bisnesit, Përgjegjësia Sociale, Tariff Plans, My Web, Ofertat e mia, Ofertat e Mia, Marrëdhëniet me Median, Up to 5.0 hours GSM talk time, High-resolution dynamic display with Sapphire Crystal, Per Median, Rreth Fondacionit, Plane Tarifore të mëparshme, Kualifikimet, Shërbimi i Kujdesit për Klientin, Kujdesi për Klientin, Samsung Galaxy S4 Mega, Logo e Fondacionit, Sugjerime, Sill një Mik, Shërbimi Video Call, Shërbimi Mobile Internet Access me kontratë, Përgjegjshmëria e Biznesit, Rimbushja, Rimbushje, Mobile Internet Access for prepaid customers, Informacion i Përgjithshëm, Mundësi Punësimi, Karriera, Mesazhet e Shkruara (SMS), SMS, Paketa Mujore Vodafone Card, International Bundle of Minutes, International Package, BlackBerry Solution, Phones & Devices, Devices, Impakte, Paketat RED, Kudo Online, Daily Bundle Roaming All-Inclusive, Roaming Daily Bundle, Gëzuar Ditëlindjen, BlackBerry Professional Service, Bartja e Numrit - Ofertë Promocionale, Ofertë Promocionale, Prepaid, Shërbimi SOS Credit TopUp, SOS Credit Top-Up, Njoftime për punë, Prepaid Connection Packs, Connection Packs, Ofertë Reference e Interkoneksionit, Samsung Galaxy S4 Mini ( Black ), Konfigurime, Facebook 0, Proçedura e udhëzime për aplikantët e interesuar, Informacion për Aplikantët, About Us, Misioni i Fondacionit, Vodafone Integral Small-1, Revista Vodafone Verë 2013, Aplikacione dhe funksionalitete, Aplikacione & Funksionalitete, Shëndeti dhe siguria në punë, Këndi informimit, MMS, BlackBerry Internet Service, Programi Bota e Ndryshimit, Other devices, Other, Emoticons – Gjuha e SMS-ve, Gjuha e SMS-ve, My Profile, Internet 3G, Samsung Galaxy S4 Active (Black), Vodafone U Control 1200, Foundation, Corporate Responsibility, Retail Sales Partner Manager, Get involved, Tariff Plan Change, Albtelekom Mobile Connect, Information corner, Albtelecom Shops Map, Complaints, Apps & Functionalities, Short Message Service (SMS), Foundation Logo, Terms & Conditions, Rrjete partnere, Roaming for Prepaid Customers, Prepaid Roaming, Faksi & të Dhënat, Projects, General Terms & Conditions for the Subscriber, Qualifications, Produkte dhe Shërbime, Interconnection Reference Offer, Press Releases, Media relations, Media Relations, Suggestions, General Information, Media Contacts, Media Contact, 3G Handset Compatibility, Vodafone E-bill, Roaming for Postpaid Customers, Postpaid Roaming, About Albtelecom, Company, Roaming with Albtelecom, 10 reasons why, Voice Mail, Other Tariff Plans, Other Plans, VMB Configuration, E-mail us about Configuration, Configuration VMB, Sitemap, Foundation Mission, BlackBerry® Internet Service, Get to grips, Get in touch, Frequently Asked Questions by the Graduates, FAQs, Apply now, Privacy Statement, Mobile Internet Access Prepaid, Careers, Çfarë është 1 MB?, suport, Indicators of Service Quality, Samsung Galaxy S4 Mini ( i Zi), A future with Albtelecom, A Career with Albtelecom, Red Alert, Publications, Partnerët Roaming GPRS, Shërbimi "SOS CREDIT", What does a MegaByte (MB) mean?, What does 1MB mean?, Press releases, Mobile Internet Access Service, Archive, Archive of past years funding, New Vacancies, Vodafone Net Perform Kushtet dhe Afate, Guida e përdorimit, Projects in implementation, Kushtet dhe Afatet e Përgjithshme për përdorimin e Shërbimit, Shërbimi PractiCall, Informacion për aplikantët, Politikat Publike, My Number, Automatic Configuration, Opportunities at Albtelecom, Funding, Disaster Relief, Aiding people in humanitarian emergencies, Reports, Health and safety, Health&safety, Ambasadorët e Natyrës, Impacts, Governing Structure, Governance, Discontinued tariff plans, Videot Online, Video Call, Exposure from mobiles, Mobile phones, masts and health, Telefonat celularë dhe shëndeti, The "Discover Programme" Graduate Opportunity, “World of Difference” winners of the year, Winners of the year, “SOS CREDIT” Service, Email, Volunteering, Volunteerism, About Guide, About this guide, BlackBerry® Enterprise Solution, Document not found, Number Portability - Promo Offer, Promotional Offer, My promotions, Online Anywhere, Terms and Conditions for prepaid subscribers, Corporate Social Responsibility, Sustainability, Fatura ime, Na Kontaktoni, Pyetjet më të shpeshta, Listë çmimesh, Manual Configuration, Informacioni mbi llogarinë mujore të telefonit tuaj celular, Info mbi llogarinë, Fituesit e vitit 2010-2011, Call Management, Manaxhimi i reputacionit, Blackberry, Shoqërimi online, Lojrat Olimpike Speciale 2013, Kërkimet në internet, Fletët e verdha në celularin tuaj në çdo kohë, Fletët e verdha, Plane Tarifore të Mëparshme, Raporti vjetor 2010, Udhëzime për aplikantët, Recharge, The programme, Program, Configurations, Emoticons – SMS Slangs, Emoticons, Njerëzit tanë, Përditësoni të dhënat tuaja, Offer dedicated to people with hearing difficulties, Special Offer, Rrjetet Sociale, Proçedura dhe udhëzime per iniciativën Telemjekësia, Products and Services, Organizimi i Thirrjeve, Kujdesi Prindëror në Hapësirën Dixhitale, Customer Care Service, Customer Care, Vodafone Integral 800, Chat rooms dhe IM, Winners in past years, Celularët, Business Tariff Plans, Sipas moshave, Contract Roaming, Fax & data, Access to communication, The World of Difference program, World of Difference, Programi Telemjekësia, 3rd Party Recharge, Shëmbja e pallatit në Gjirokastër, Raport 2006-09, Services, About the Foundation, About Foundation, Procedures & instructions, Information for applicants, Dërgo e-mail për Konfigurimin, SOS Credit TopUp Service, Kërcënimi/ngacmimi virtual, Number Portability FAQ, Number Portability - Questions & Answers, Ofertë për Klientët me Kontratë, Cybersafety checklist for young people, Advice from the World Health Organisation, Outdoor Ambassadors Program II, How to set up guides, Scientific research, Social Media, Facebook Chat rooms and IM, Web search, Sjellja në rrjet, By ages, Special Olympics Games in Albania 2008, Nga Unë Tek Ti - Një Dhuratë Për Jetën!, Contact Us, A special donation to an orphanage in Shkodra, Çfarë janë videot online?, Udhëzime, Yellow Pages on your mobile at any time, Yellow pages, Mobile Internet Access me kontratë, "SOS CREDIT" Service, PractiCall Service, BlackBerry Internet Bundle, BlackBerry Internet Solution, Lidhja e telefonave celularë me shëndetin, Siguria e Internetit & Celularit, Managing reputation, Instructions for the applicants, Microsoft Windows 7, Annual report 2010, Discontinued Tariff Plans, Çfarë mund të bëj për të ndihmuar fëmijën tim?, GPRS Roaming Partners, Shërbime të Tjera, Dua të di më shumë rreth përdorimit të Internetit?, Children and mobiles, Update my details, Cyberbullying, Complaints Information, Information for the applicant, Useful information for applicants, Albtelecom eShop - Other devices, Çfarë mund të bëj në lidhje me sigurinë e internetit dhe celularit?, Terms & Conditions for the subscriber, Çfarë mund të bëj në lidhje me kërkimin në internet?, Çfarë duhet të di?, Si fëmija im menaxhon reputacionin online?, Çfarë mund të bëj për kërcënimin/ngacmimin virtual?, My Bill, Special Olympic Games 2013, BUSINESS SALES ACCOUNT EXECUTIVE, Albtelecom, i pari operator që sjell teknologjinë 3G në Shqipëri, Dokumenti nuk u gjet, Çfarë duhet të di për videot në internet?, Procedures and instructions for the Telemedicine initiative, Vodafone Family Package 30, Reducing exposure, Credit balance info, Credit Balance Info, List Price, Price list, Expert reviews, Research programmes, Online Videos, BlackBerry solution, Online grooming, Data të rëndesishme, Mobiles phone and Health, Annual report 2009, Frequently asked questions, Çfarë duhet të di në lidhje me kërkimin në internet?, What does 1 MB mean?, The collapse of the building in Gjirokastra, Partner networks, Sustainable reintegration to former victims of trafficking, Google, Telemedicine Program, Our people, Albtelecom Shqipëri, Sherbimi ndaj klientit në Roaming, Numra të kontaktit, Albtelecom Albtelecom 3G @ shtëpi, Albtelecom WiFi, parapagesë, internet, Shërbime të përditshme, Albtelecom Telefona Premium, Kujdesi për abonentin, Albtelecom Laptop & Netbook, Albtelecom Biznese, Me kontratë, Albtelecom Telefona Smartphone, Albtelecom Me kontratë, Ankesa, Albtelecom Albania, Albtelecom Kushtet e përgjithshme për pajtimtarin bussines, Albtelecom Albtelecom Fiks Business, Fun Tune, Albtelecom iPhone 5c, Albtelecom Roaming - Info dhe këshilla, Fatura dhe Rimbushje, Albtelecom Kushtet e përgjithshme për pajtimtarin me parapagesë, Albtelecom Më të rejat, Albtelecom Roaming me parapagesë, Rimbushje, Bartja e numrit, Albtelecom Albtelecom Traveller me kontratë, Transfertë krediti, Albtelecom Albtelecom Mobile Broadband, Albtelecom Programet dhe shërbimet, Albtelecom Internet në lëvizje, Albtelecom Roaming business, Albtelecom Albtelecom Traveller me parapagesë, Mesazhe rrjeti, Albtelecom Interneti në celular, Shërbime për biznesin, Albtelecom Albtelecom RELAKS, Albtelecom Internet 3G pa limit, Albtelecom Business to Business, Albtelecom Roaming me kontratë, Mbyllje kontrate, Ndihmë me telefonin, Karakteristikat e iPhone 5s, iPhone, Albtelecom Albtelecom FIKS me parapagesë, Albtelecom AlbtelecomKARTA, Lajmërimi i thirrjeve të humbura, Jashtë kufirit / Roaming, Albtelecom Albtelecom Roaming, Albtelecom Tablet-e Samsung Galaxy, Albtelecom Kontrolli i llogarisë dhe shpenzimeve, Albtelecom Aparatet telefonike, Të tjera (NF), Albtelecom A4, smartphone, Albtelecom KOMBËTARE 600 + SPECIALE INTERNET, minuta kombëtare, Mbi faturën, Internet 3G, Albtelecom Paketa shtesë Business, Albtelecom Kompania, Albtelecom Corporate Control, Albtelecom iPhone 5, Albtelecom Me parapagesë, Albtelecom Laptop dhe Tablet, Bllokim dhe zhbllokim numri, Albtelecom Në Laptop, PC & Tablet, Albtelecom ALBAKARTA, Albtelecom Albtelecom Traveller, Konfigurimi i internetit dhe MMS, Albtelecom Përgjegjshmëria e Korporatës, Kodet PIN dhe PUK, MMS, Albtelecom Në shtëpi, Albtelecom Albtelecom FIKS me kontratë, Abonent i ri, Të tjera R, Ndihmë fillestare, Albtelecom Business TOTAL, Albtelecom Konfigurimi i internetit dhe MMS, Albtelecom iPhone 5s, Albtelecom Fiks, Albtelecom Ofertat, Informacion mbi trafikun, Rimbushje Fleksi, Albtelecom Telefona Basic, Albtelecom iPhone 4S, Sekretaria telefonike, Albtelecom Business Online, Albtelecom Telefona Feature Rich, Albtelecom Kontakte për Biznese, Mirësevini në rrjetin Albtelecom, Albtelecom Individë, Albtelecom Albtelecom DEEZER, Albtelecom Shërbime bazë business, Kredit i limituar, Albtelecom Telefona celularë, Albtelecom Tarifat e planeve Business, Shërbime të tjera, Ndryshime shërbimesh, Albtelecom Shërbimet, Albtelecom Albtelecom FIKS, Shërbime mbi numrin, Albtelecom Traveller, Me parapagesë, Albtelecom Mbulimi Roaming, Albtelecom BlackBerry, Albtelecom Internet 3G Fatura elektronike (e-bill), Albtelecom Eja në Albtelecom pa ndryshuar numrin, Albtelecom Aktivizo internetin, Albtelecom Mjedisi, Business services, Albtelecom Albtelecom Mobile Broadband me kontratë, Changing services, Flexi recharge, Nokia 515, Samsung Galaxy Young, Albtelecom Stores, Other services, Albtelecom Unlimited 3G Internet, Albtelecom Business Contact, Number portability, iPhone 5s në dyqanet Albtelecom, iPhone 5s cmimi me i mire telefon shqiperi tirana red ulje eksluzive, Recharge, Albtelecom Paketat Albtelecom DEEZER, Albtelecom Albtelecom FIX, Customer Care, Albtelecom Albtelecom Fix Business, Credit transfer, Billing & Topping Up, Albtelecom Informimi i publikut, Handset support, Albtelecom SMS Traveller, SMS Traveller, E-bill, e-bill, Ruaje numrin dhe përfito nga tarifat e Albtelecom, Albtelecom Smart Copy Service, Albtelecom Smart Copy, Karakteristikat e iPhone 5, Apple iPhone 5, Tablet Samsung Galaxy TAB3 10 inç, Tablet Samsung Galaxy TAB3 10", Albtelecom , Albtelecom Qeverisja e korporatës, Credit limit, Albtelecom Roaming - Tips & Info, Albtelecom Programs and services, Albtelecom Traveller telefonata, Planet tarifore Albtelecom RELAKS, Është koha të relaksoheni me planet që përfshijnë gjithçka dhe nuk kanë surpriza në fund të muajit, Other R, Albtelecom Albtelecom number portability, Initial Contract services, Albtelecom Albtelecom Mobile Broadband me parapagesë, 3G Mobile Internet, Albtelecom Sony Ericsson, Prepaid, Karakteristikat e iPhone 5c, iPhone 5c, Web 2 SMS, Aktivizimi i internetit, Albtelecom Në celular, Albtelecom Check your account and Spend, New subscriber, Këshilltari Personal i Biznesit, Këshilltari personal për Biznese, BlackBerry Personal Solutions, Traffic information, Nokia Asha 302, Albtelecom Company, Albtelecom Burimet njerëzore, Albtelecom 2 FIX, Albtelecom Fix, Albtelecom Motorola, Albtelecom Smartphone devices, Albtelecom Laptop & Tablet, Albtelecom Business plans tariffs, Linjë e dedikuar, Albtelecom Realizo nje enderr, Complaints, Sekretarisë Telefonike Zanore, Data-Fax, Albtelecom Shtyllat, Albtelecom Business, Albtelecom What

<h1> Tag (0)

<h2> Tag (6)

Fito një Super Apartament… , Me ALBtelecom fundjava shijon pa fund! , Stërvit gishtat... , Super Porsche vetëm për 500 Lekë! , Oferta më e çmendur! , Gjithçka tjetër ecën shumë ngadalë , 

<strong> Tag (0)

<b> Tag (0)

Hot Words Find

Nofllow Links (0)

Images Without Alt (12)

http://www.albtelecom.al/images/logo2.png
http://www.albtelecom.al/images/ikona/ikona2.png
http://www.albtelecom.al/images/ikona/ikona3.png
http://www.albtelecom.al/images/ikona/ikona4.png
http://www.albtelecom.al/images/ikona/ikona5.png
http://www.albtelecom.al/images/ikona/ikona6.png
http://www.albtelecom.al/images/rrjete-sociale/fb.png
http://www.albtelecom.al/images/rrjete-sociale/tw.png
http://www.albtelecom.al/images/rrjete-sociale/g.png
http://www.albtelecom.al/images/rrjete-sociale/you.png
http://www.albtelecom.al/images/rrjete-sociale/inst.png
http://www.albtelecom.al/components/com_jnews/images/16/ajax-loader.gif

Http Header

HTTP/1.1 303 See other
Server: nginx
Date: Wed, 30 Jul 2014 05:42:46 GMT
Content-Type: text/html; charset=utf-8
Content-Length: 0
Connection: close
Set-Cookie: 8ceade37e580f2a0c546e34c6a96a16b=nlpdsfkffq1v8v8b14frv4pe91; path=/; HttpOnly
Location: http://www.albtelecom.al/al/
X-Powered-By: PleskLin

HTTP/1.1 200 OK
Server: nginx
Date: Wed, 30 Jul 2014 05:42:50 GMT
Content-Type: text/html; charset=utf-8
Transfer-Encoding: chunked
Connection: close
P3P: CP="NOI ADM DEV PSAi COM NAV OUR OTRo STP IND DEM"
Vary: User-Agent
Cache-Control: no-cache
Pragma: no-cache
Set-Cookie: b1154b41652383dad9b5a01c0c556685=en-GB; expires=Thu, 30-Jul-2015 05:42:47 GMT; path=/
Set-Cookie: b1154b41652383dad9b5a01c0c556685=en-GB
X-Powered-By: PleskLin

Dns Recode

HostTypeTarget / IP(ipv6)TTLOther
www.albtelecom.alA79.106.102.561795class:IN

Whois data

albtelecom.al domain is not supported